Zelišča za povečanje testosterona hitro

Testosteron je ključ do celotnega moškega spolnega in splošno zdravje in tukaj bomo predstavili najboljše zelišča za hitro povečanje testosterona …

Najdete zelišč spodaj v vseh najboljših zeliščnih spola tablete za moške in medtem ko so super za vaše spolno zdravje, da bodo tudi izboljšati vaše splošno zdravje. Ta zelišča vam bo dala več energije, več libido in izboljša vaše stanje duha tako, boste dobili več od seksa in več od življenja z zelišči spodaj.

Mucuna pruriens Extract

Anabolični učinek semena Mucuna pruriens je povečanje testosterona.

Visoka koncentracija l-dope vsebovala pretvorimo dopamina, ki stimulira nastajanje več testosterona. L-dope in dopamina tudi zavirajo prolaktina. visoke ravni prolaktina so mislili, da je odgovoren za = večina (do 80%) napak erekcijo v navadno zdravih moških.

Tongkat Ali Extract (Eurycoma longfolia)

Koren Eurycoma longifolia drevesa se uporablja že stoletja na Kitajskem, kot tradicionalno zdravilo za utrujenost, izguba spolne želje, in erektilno disfunkcijo. V Glygopeptide sestavine iz zelišč, se je pokazalo, da se poveča prosti testosteron in zniža raven SHBG, katerih rezultat je povečanje spolne želje in izboljša spolno predstavo.

Tribulus Terrestris Extract

Tibulus lahko izboljša željo, učinkovitost in povečanje spolne energije.

To močno poveča proizvodnjo testosterona in je bil najljubši vzhodne športnikov evropskih, ki so jo uporabljali za izboljšanje učinkovitosti.

Rastlina vsebuje tudi protodioscina, ki je znano, da poveča libido pri moških z impotenco in tudi koristi sperme pri neplodnih in sub-rodovitna moških.

Epimedium grandiflorum Izvleček – “Horny Goat Weed”

Na tisoče let, je bil pohoten koza plevela uporabljajo na Kitajskem kot zdravilna rastlina in je znano, da poveča testosteron vendar pa veliko več kot to; deluje tudi kot pomlajevalno tonik za lajšanje utrujenosti in zmanjšali stres in izboljšuje pretok krvi v spolne organe.

Morate tudi dobili dovolj tega Mineral!

Cink igra ključno vlogo pri proizvodnji testosterona in če želite hitro povečati raven testosterona, morate imeti dovolj za to, ker je vsebnost cinka prostate in spermo višja kot v drugih telesnih tkivih.

Nizka raven cinka so vzrok za številne spolne težave, vključno z boleznimi prostate. Cink igra ključno vlogo pri proizvodnji testosterona, ampak tudi ohranja količino sperme in ohranja zdravo spermo.

Večina zeliščnih moške sex tablete vsebujejo cink, kot tudi zelišča zgoraj zato poskrbite, da preveri, da storiti, preden kupiš enega, če menite, da imajo pomanjkljivosti v tem ključnem minerala.

Spravi jih vse v najboljšem moške zeliščnih Sex Pills

Večina najboljših zeliščnih spola tablete vsebuje vseh zgoraj navedenih zelišč in cinka, hitro povečanje testosterona. Jih običajno mešanica z drugimi močnimi zelišči, dati spodbudo za vaše spolno zdravje in splošno dobro počutje v eni priročno služijo. Poskusite te tablete in boste morda veseli, da si.