Zeliščna zdravila To Treat Acid prebavne motnje

Acid prebavne motnje je mogoče zdraviti z zeliščnimi namesto antacidov. Zeliščna zdravila, na splošno so boljše možnosti, kot so manj škodljive za naše telo. To je realnost, da je slaba prebava postaja zelo razširjen problem v sodobnem času. Obstajajo znaki, povsod. Policah trgovine in drogerije so dobro založene z antacidi. Televizijskih in spletnih reklam so bili tudi močno spodbuja antacidi kot zdravilo za zgago.
Za pravilno prebavo, kar potrebujete, da se sprostite svoj želodec. Če jeste prehitro ali jedo preveč, ste verjetno, da trpijo zaradi slabe prebave. Porabijo preveč hrane na eni seji obremenjuje želodec. Njegove prebavni sokovi se razredči zaradi česar delujejo manj učinkovito. Tako boste lahko poskusili želodčne kisline in bolečine izkušnje.
Lahko poskusite z zeliščnimi pripravki za kisline, prebavne motnje, kot varnejše alternative antacidi. Zeliščna zdravila imajo praktično zelo malo ali nič toksičnosti v primerjavi s izdelanih zdravil brez recepta. To ne pomeni, da so zelišča niso močan sploh; če dejstvu, nekateri od njih so. Zato pred uporabo katere koli fizične sredstva, morate preveriti s svojim zdravnikom, da je varno, da to storijo. Tukaj je nekaj znanih zeliščna zdravila za kisline prebavne motnje:
Spolzka Elm. Ta rastlina je bila v začetku leta ljudski zdravilci uporabljajo kot prebavni tonik in za zdravljenje kisline prebavne motnje in grižo. Oprostitev prinaša kislega prebavne motnje izhaja iz njegove zdravilno delovanje na sluznico. Zeliščarji verjamejo, da pomirja vneto tkivo in črpa strupov in drugih dražila iz telesnih tkiv.
Licorice. Oblika sladki koren imenovana deglycyrrhizinated sladki koren (DGL), žvečljiva oblika zelišč, je naravni antacid. Za razliko od rednega sladki koren, DGL nima hormonske stranskih učinkov. To pomeni, DGL bolj učinkovita in ne bo pripeljala do povišane krvni tlak, ki je lahko stranski učinek drugih oblikah. Licorice pomaga v boju proti razjede, ki jih hiperacidnost povzročajo.
Encijan. Encijan vsebuje kemikalije (gentianine), ki stimulira izločanje želodčne kisline, kreditiranje nekaj verodostojnosti svoje 3000-letni zgodovini kot prebavni pomoči. Poskusi pred obroki. Encijan okusi zelo grenka, tako da boste morda želeli dodati medu na svoj decoction.
Mint. Starodavna zdravilna rastlina, mint je hlajenje diaphoretic, ki lajša prebavne motnje, plin ali kolike in zgago. Prav tako lahko pomiri slabost in bruhanje. Mentol v mete zdi, da ublaži gladkih mišic sluznice prebavnega trakta. Nekatere študije kažejo, poprove mete tudi pomaga preprečiti želodčnih razjed in spodbujanje žolčnika izločke.
Papaya (sadje in Listi). Medtem ko je papaja ni znan kot zelišče, njegova rastlina ima presenetljivo moč v boju proti prebavne motnje in pomiritev moteno prebavila. Njegov močan encim papain, pomaga razčlenitev kompleksnih proteinov, kar zmanjšuje prebavni obremenitev na želodcu.
Paro zelje je tudi domnevno znano delo. Glutamin v zelje je dejal, da bi bili učinkoviti pri reševanju z razdraženo želodec. Lahko poskusite uživanje svežega zelja sok. piti ta sok po pripravi. Prav tako vedno žvečiti hrano dobro in jesti v sproščenem in brez stresa nastavitev za preprečevanje kisline prebavne motnje.
Moral bi se udeležijo vašo kisline prebavne motnje, če traja ali se poslabša, čeprav so poskusili različne rešitve ste poskušali ali prilagoditve ki ste jih naredili v vaši prehrani. Dobili pravilne diagnoze s svojim zdravnikom.