Zeliščna zdravila za impotenca ali Erektilna disfunkcija

Kar običajno poznamo kot impotenca ali erektilna disfunkcija je nezmožnost za razvoj ali vzdrževanje erekcije za zadovoljivo spolno aktivnost. To je normalno za moške, da občasno pride do erekcije in lahko vplivajo na ženske vseh starosti, bodisi začasno ali dolgoročno obdobje. Bilo je verjel, za dolgo časa, da so glavni razlogi za to vzrok psihološki danes pa je bilo očiščeno, da je glavni vzrok za impotenco večinoma temeljijo na bioloških dejavnikov. Veliko zdravilnih zelišč se uporabljajo pri zdravljenju erektilne disfunkcije in drugih bolezni. Zdravilne lastnosti tega zelišča so bili priznani raziskovalci.
Toda obstaja veliko zeliščna zdravila, ki so bile uporabljene za več let, da bi odpravila ta pogoj. Kultura uporabi zelišč za te obdelave je skupna alternativa saj je nadomešča uporabo bolj zapletenih farmacevtskih možnosti. Tako obstaja veliko zelišč in zeliščnih dodatkov, ki so lahko v pomoč pri zdravljenju in ozdravljenje impotence in erektilne disfunkcije.
Obstajajo zelišča, ki lahko pomagajo živce, izboljša cirkulacijo in pomaga pri izboljšanju in povečanju ravni hormonov, ki so pogosto rade s starostjo upada. Naravnih zelišč in zeliščnih dodatkov, ko so sprejeti kot del celostnega pristopa k motnji, lahko resnično koristno. Zeliščno zdravilo za impotenco vsebuje bogato zbirko izbranih zdravilnih zelišč, ki so priljubljena za njihovo podporno funkcijo pri ohranjanju spolnega zdravja in dobrega počutja.
Nekatera imena zelišč, ki se običajno uporabljajo kot sestavina pri oblikovanju te zeliščne dodatke je Ginkgo biloba (Ginkgo biloba), Panax ginseng (Panax ginseng), Yohimbe (Pausinystalia yohimbe), Muira Puama (Ptychopetalum olacoides), Damiana (Tumera aphrodisiace) Fo-Ti (Polygonum multiflorum), Tongkat Ali (Eurycoma longifolia), Maca (maca), Tribulus (Tribulus terrestris) itd
Če se odločite za uporabo zeliščna zdravila, se posvetujte z zdravnikom in vprašati, kaj je najboljše za vaš primer. Takoj prenehajte uporabljati dodatka, če opazite kakršnekoli reakcije. se ne odnese reklam, kot vsi vemo, kako mamljiva in hinavsko bi bilo v mnogih situacijah. Če razmišljate o uporabi zelišč za zdravljenje impotence, potem bo zdravstveni delavec ali izkušnje oseba možnost usmerjati svoje težave, da bi se izognili škodljivim učinkom. Preverite, ali so potrebni pogoji, kot so smernice za odmerjanje, in možnih stranskih učinkov. Poskrbite, da zdravnika obvestite o vseh recept in over-the-counter dopolnila, ki jih sprejme.