Zeliščna zdravila

Podatki o zeliščih in njihovih zaposlenih je bil sprejet k nam v več strategij: s pomočjo zgodb, v knjigah, uglasbil in jih vključiti v naše vsakdanje govora. Razumevanje o zeliščih je prijetno, zanimivo in hitro storiti, ne da razlika v katerem živite, ali kaj vaši pogoji. To je pot, ki pomaga, da izkoristijo vse čute. Branje o zeliščni medicini je fascinantno, in grozen način, da odkrijete, kako drugi ljudje so zaposleni rastline. Toda pravi organi so rastline na svoje. Govorijo nam s svojimi vonji, okusi, vrste in barve.

Vsak posameznik, ki se nagiba k temu, upoštevati čas, da spoznajo rastline vsem jim bodo izvedeli blaginjo celotne zdravstvenih trženje zelenih zavezniki. Kaj nas ustavi? Skrb. Mi se bala, da bomo uporabili napačen obrat. Bojimo zastrupitve sami. Mi se bala rastline, ki jih sami.

Ti strahovi so pametno. Vendar pa ne bo treba še naprej nas vodi od zaposluje bogate sredstva narave. Nekaj ​​zelo preprostih priporočil lahko ščit in pomoč, ki jo bo zaznavanje zeliščnih zdravil. To zaporedje kratko vsebino članka bo Predstavljamo vam hitro zapomniti smernice za delo z zelišči preprosto samo in je varno. Ko ste izpolnili vseh 8 elementov v tej seriji, vas bo z zelišči samozavestno in učinkovito, da sebe in svoje najbližje cele / zdrave in uravnotežene / sveto drži.

Preživetje je Izdaja Flavor

Skoraj vse rastline imajo strupov. Kmalu po vsem, da ne želijo, da bi jedli! Glede na to, smo napredne prehrambenih rastlin, imamo možnost, da nevtralizirajo ali odvzeti (zaradi načrtovanja ali prebave) njihovih strupov. (Apple semena imajo smrtonosni strup, vendar pa običajno traja quart od njih, da bi o smrti.)

Naša čutila za okus in vonj sta registrirani v delu možganov, ki ohranja dihanje in krvni obtok, z drugimi besedami, na sredini preživetja. Rastline (ne pa tudi gobe) promocijo njihovih strupov, ki jih degustacijo negativna ali vonjem napaka. Od štirih ključnih vrst strupov, opredeljenih v rastlinah – alkaloidi, glikozidi, smole in kritičnih olj – začetna dva nenehno okus grenkega ali prinašajo širok spekter škodljivih učinkov na ustna tkiva, in prejšnji dve normalno delati, posebej kadar sta vzeta ven iz rastlin ali koncentriramo.

V nekaterih primerih je okus strupa v obratu prikriva velike količine sladkega okusa škroba. Na srečo, človeška slina vsebuje encim, ki razgrajuje teh ogljikovih hidratov, zaradi njega grdo slog strupa. Glede na dejstvo, da celo majhne količine nekaterih strupov lahko velike rezultate, za varnostno voljo, vzemite si čas, ko okusa.

Varnost Za začetek

Ena rastlina naenkrat je “preprosta”. Ko smo zaužiti zelo preprost herb– surov, kuhan kot zelenjava, kuhana čista ali posušene v vodi kot čaj ali infuzijo, namočen v kisu ali medu, suho in so bila uporabljena kot začimba – mi bi v igro številne milijonov let rastlinskega modrosti, zbrane v naših genih. Ko smo zaužiti več rastlin skupaj, ali združiti naravne strupe, ki jih tincturing, destilacijo ali standardiziranju, smo povečali verjetnost škode. Drobljenje zelišč in jih položimo v kapsulah je posameznik najbolj tveganih strategij, da bi jih, zlasti tistih, ki se strupov uporabo.