Zeliščni Adventures z Susun S Weed Rosaceae (Rose), družino

Zeliščni Adventures z Susun S Weed
Rosaceae – ali rose – družina
kot je razvidno natisnjena v www.sagewoman.com
 
Zeliščna zdravila je zdravilo ljudi. In zdravila ljudi so zdravila na zemlji: skupna plevel. Weeds, čeprav pogosto hulio, so elektrarne prehrane, medicine, magije in lepote. Njihove zdravilne lastnosti, ko modro pridobivanja in uporabljanja, lahko boj velike kot tudi manjše motnje zdravja.
Ampak pozor! Eating plevela je bilo znano, da se prebudimo “divjo žensko” v. Divja ženska lahko teče z volkovi, ali celo zavijanje z njimi. Kdo ve, kaj bo storil, če ona poje plevel in postane svoboden!
Plevel v družini rose – Rosaceae – vsekakor lahko povzročiteljice divje in out-of-meje vedenje. Divje vrtnice so še posebej opozoriti, za spodbujanje divjih občutke pri ženskah. Poglejte, kako se širijo svoje dolge ude in opojno diši nad vsem. In kaj je lahko bolj divji, bolj nevarno divje kot blackberry obliž? Brambles so v družini rose. Na mojega brata Oregon domačije, in ob cestah pod navzdol, robidnic palice rastejo tako debel kot moj zapestje in več kot dvakrat moje višine. . . preko noči. To je divja – neukrotljivih, necivilizirano, neobdelana, neosvojene – res. Kdo ve, kaj se bo zgodilo, če vdihavati njihovih parfumov, porabijo svoje rože, da čaji njihovih listov, ugriz v njihovih plodov. . . .
Ampak vdihniti, porabijo, pijačo in ugriz delamo. Družina vrtnica predaja z vsem srcem tako bogate ljubezen in bogate sadove na nas – kdo bi se lahko uprl svoje darove? Kdo lahko zavrne Rosaceae kot sočna in okusna kot breskve, marelice, češnje, slive, jabolka, hruške, kutine, jagode, robide, maline, šipkov in mandljev? Kdo bi Prezir uporabljati Rosaceae kot varnih in učinkovitih malin listi, glog bokov, breskev jame, cinquefoil korenine in agrimony vrhovi? Kdo ne vpliva na ljubezenskem čarobno temno rdeče vrtnice?
Trnova, eksotične in zelo hranljiva za vse čute, družina rose vas vabi, da prijazno, čutno, ljubezni-in.
Pridi, ti bom predstavil.
Mandlji (Prunus dulcis). Rose samo čigar semena jemo. Eden izmed mojih prvih učiteljev mi je povedal, da “jesti tri mandljev na dan za preprečevanje raka.” Bila je prav, preveč. Mandlji vsebujejo številne fitokemikalije, ki so znani za boj proti raku. Več prozaično, mletih mandljev so odličen piling kože, ki odstrani nečistoče, medtem ko neguje globoko.
Marelice (Armeniaca vulgaris). Tako sadje in jame so zelo cenjen kot pomočnice proti raku. FDA pravi, marelične koščice so strupene; Kljub temu, jih lahko kupite v azijskih trgih in skozi podzemne mreže tistih, ki verjamejo v svoje value.Unsulphured suhe marelice so redni del mojega proti raku načina življenja; Ne jem jame.
Apple (Malus communis). Applea dan odžene zdravnika stran in raka na zaliv. Jabolka in jabolčni proizvodi – jabolčno omako, jabolčni sok, jabolčni kis – vsebuje posebne sadne kisline, ki ne le preprečujejo nastanek raka, ampak tudi pomaga pri preprečevanju ponovitev po zdravljenju.
Rdeče češnje (Prunus), vijolične slive (Prunus) in rdeče šipkov (Rosa rugosa). Th dark, bogate barve rose družinskih sadja kaže na prisotnost še posebej močnih antioksidantov, je znano, da boj proti bolezni srca, raka in kognitivno Deline.
Glog (Crataegus vrste). Cvetovi, listi in plodovi so vse zdravila. Tinkture glog jagod se uporablja po vsem svetu pomaga zniževati visok krvni tlak, lajšanje kongestivno srčno bolezen, in preprečevanje arterioskleroze. Čaj iz posušenih glog cvetov in listov je dejal, da se okrepi srčno mišico, enostavnost anksioznost in blaži bolečino v strtega srca.
Agrimony (navadni repik). Cvetoče vrhovi tega vrtnega plevela se posušijo in varijo v čaj šteje koristno za diabetike in druge, z vranico, ledvice, ali stresa jeter. Agrimony se najbolj pogosto uporablja za lajšanje bolečine žolčnih kamnov in kisline prebavne motnje. Salve ali olje svežega agrimony v cvet, je dejal za lajšanje krčne žile.
Robidnic (Rubus villosus in druge vrste). Root je dobra izbira za trpek tinkture. Dolgotrajna uporaba čaja iz listov je dejal, da zdravljenje ne le preprosto drisko, temveč tudi hude prebavne motnje, kot so gastritis, kolitis in sindrom razdražljivega črevesja. Če žvečite sveže blackberry liste za celjenje dlesni krvavitev, boste po tradicijo, ki sega do svetopisemskih časov.
Cinquefoil (Potentilla canadensis in druge vrste). Korenine in listi, cvetovi in ​​semena se lahko izvede v tinkture ali posušenih in varijo kot čaj. Cinquefoil sredstva zagotavljajo blag adstringens ukrepa dovolj, da preveri drisko, krvavitve iz nosu, in krvavenje dlesni. Potentillas so čudoviti na vrtu, preveč, in številni kultivarji so na voljo. Cvetijo prosto in še naprej cvetenja več mesecev, celo v suhih, revna tla.
Malina (Rubus strigosus, R. ideaus in druge vrste). Leaf infuzijo je znan pomočnik za nosečnice, ki želijo dobro napeta, maternico, in s tem lažje rojstev. Raspberry infuzijo se uporablja za preprečevanje splava, če se jemlje na začetku nosečnosti, lajšanje porodnih bolečin med porodom, ter povečati ponudbo mleka po. Nekatere babice se zanašajo na to, da se prepreči poporodno depresijo. Sveže maline konzervirane v jabolčnega kisa so okusno srce tonik. Tinkture sveže maline ponuja fragrine, za toniziranje obraza alkaloid, ki krepi maternico in pomaga hormoni ples.
Rose (Rosa rugosa, R. canina in druge vrste). Boki konzervirane v jabolčnega kisa so okusen imunski sistem tonik. Brsti vrtnice listi, pripravljeni v pol glicerina in pol pridelka vode nadrejenega hormonsko tonik. Moja najljubša rose zdravljenje? Cvetni listi vrtnice, konzervirana v medu. Kaj okusno način za krepitev moje srce, moje živce, moje žleze, in moj imunski sistem. Hladen obkladek vrtnice vode je lep način za lajšanje glavobola.
Rowan (Sorbus vrste). Ta najbolj čarobno član družine Rosaceae se imenuje tudi jerebike. Rečeno je zaščititi visoke energetske lise in delovati kot varuh na “vrata med svetovi.” Plod je tako veliko vitamina C, ki je dala ime – Sorbus – za sintetične spojine, ki se prodaja kot vitamina C: askorbinska kislina.
S svojimi okusno sadje, močnih zdravil, dišečimi cvetovi, pomoči za lepoto in sladkimi čarobnih iskrice je Rosaceae nekaj za vsakogar. Glej, če ni eden raste vaš vrat do vrat, na vrtu, v grmovje ob cesti. vonj, jesti, uživaj. Dovolite si biti malo divje. Pridružite se divje modre ženske, ki so šivanje zdravilno plašč Starodavni in širi
zelena blagoslov.