Zeliščni čaj

Zeliščni čaji so izdelani iz svežih in posušenih listov, cvetov, semen in korenin. Postopek odločanja vključuje vrelo vodo, ki je bila prenesena na celotni napravi. Včasih so semena in korenine kuhamo celo na štedilniku. Kasneje tisane je napeta in sladkani pred serviranjem. Trenutno veliko podjetij lauching zeliščne čajne vrečke na trgu.

Različne vrste zeliščnih čajev so na voljo po vsem svetu, kot so janež čaj, artičoke čaja, pražena ječmenova čaj itd v Južni Ameriki čebelji balzam in boldo se uporabljajo za umiriti razburjena želodcev. Na enak način konoplje se uporabljajo za izdelavo bhang. In che dang je kislo čaj, narejen iz Ilex causue listov.

Ljudje so te zeliščne čaje za fizične in medicinske namene. Ker so ti čaji imajo stimulans, relaksant in pomirjevalne lastnosti. Zdravilne učinke nekaterih zelišč opravlja polemike. Torej, v Združenih državah Amerike, so proizvajalci zeliščni čaji ne smejo uporabljati teh zelišč, razen priporočila.

Zeliščni čaji kaže na njegovo učinkovitost kot na zahtevo osebe. Ni nujno, da ima enak učinek kot druga oseba, ki ima. V U.K testiranje rastlina ne izvaja, saj jih uporabljajo v svojih živilskih proizvodov tehnično odražajo varnejše porabo.