Zeliščni Droge Explained

Zeliščni Zdravila: Katera zeliščna zdravila bo zdravljenje in kako varno in učinkovito je to?

V pol sem tega besedila smo preverili, kaj zeliščna zdravila in za kaj se uporablja kot svojo filozofsko podlago. Polovica II se osredotoča na tisto, zeliščna zdravila se lahko uporablja za in njegovo varnost in učinkovitost.

Kaj se lahko uporablja zeliščna zdravila za?

Zeliščna zdravila lahko zaposleni v eni izmed treh načinov:

 1. Kot prvi zdravljenju bolezni ter splošna zdravstvena vprašanja
 2. Za preprečevanje bolezni, in / ali
 3. Dodatni različnih naravnih terapij in klasične medicine

Do zvezi pred dvesto leti, rastlinski izvlečki, čaji, kopeli, itd, sta bila primarna stilov zdravljenja dobiti zdravnikom. Po vseh Pedanius Dioscorides antični grški zdravnik, farmakolog in botanik iz Anazarbus, Kilikiji, Mali Aziji, je napisal “biblija” o zeliščih in zgodnjih zdravilnih snovi, pridobljenih iz rastlin v prvem stoletju našega štetja.

Na današnji dan, farmacevtska podjetja še vedno uporabljajo zdravila rastlinskega izvora v svojih zdravil (ki jih samo ne oglašujejo, da je realnost). Opisal je več kot 600 zdravilnih rastlin, njihove uporabe in ukrepe v zvezi z zdravljenjem bolezni.

V prvem devetnajstem stoletju, ko strategije kemične začetna analiza postala dostopna, znanstveniki začeli pridobivanje in spreminjanje aktivne sestavine iz rastlin. Kasneje, kemiki začeli ustvarja svojo lastno različico rastlinskih sestavin, ki se začne prehod iz surovega zelišč do sintetičnih farmacevtskih izdelkov. Sčasoma se je uporaba zdravil rastlinskega izvora v korist farmacevtskih zmanjšala.?

Izurjena zeliščarka lahko uporablja zdravilne rastline za zdravljenje katerekoli bolezni je znano, da človeku. Odobrena, nekatere bolezni, kot so rak, na primer, se ne obravnavajo enostavno, vendar so ozdravljive z zelišči. Meja ni omejitve zelišč, ampak veščina zdravnika. In sprijaznimo se – to je enako v vsakem sistemu medicine.

Na kratko, je zeliščna zdravila, ki se uporabljajo od zore človeka in je še vedno tako učinkovita danes, saj je vedno bilo pri zdravljenju praktično katerokoli bolezen, varno in učinkovito.

Katere oblike ne zeliščna zdravila vrnili v?

Zeliščna zdravila vrnili v veliko različnih vrst uprave. Te vsebujejo:

 1. ekstrakti in tinkture
 2. Kreme in mazila (zdravilne kreme in mazila tudi zeliščni kože in izdelkov zasebno oskrba)
 3. Zeliščni čaji
 4. rok, nog in sedi kopeli
 5. Mize in tablete
 6. obkladki

Ko je zeliščarka opredelila razloge za manifestacijo bolezni bolnik je prizadelo in je pogruntal zeliščne mešanice, potrebnih za obravnavo te motnje, je nato treba določiti najenostavnejši način upravljanja z zdravili rastlinskega izvora.

Eden bi logično mislim, da bi morda lahko pri tem zelišča v svojem tekočem stanju ali v obliki tablete, najboljši in najlažji način, da zahtevajo, da zdravilo, vendar običajno ne more biti.

Ne da bi dobili v podrobnosti in kemije, kako so pridobljeni aktivne sestavine zdravilnih rastlin, pa še hiter študija načine, na katere bi se lahko s tem, da zelišča, ki se uporabljajo.

Ekstrakti in tinkture so običajno ustvari zaposlujejo vezan količino posušene ali sodobne zelišč in kot mešanje to z alkoholom. Alkohol raztaplja večino elektrarne na sestavine in jih odloži v alkoholu. To je pogosto, kar se v bistvu znan kot tinkture.

Alkohol se lahko pridobi skoraj vse sestavine vsebovane v rastlinskem materialu. Za razliko od alkohola, se bo voda ekstrakt manj sestavin. Voda je lahko univerzalno topilo in več snovi v zelišč se raztopi v vodi. Vendar, alkaloidi in maščobe, ki niso mogli. Če so nekateri alkaloidov ni želel, nato čaj ali sedi kad (črpanje vode) bi lahko bilo bolje.

Obkladki se navzven uporabiti. Oni so pripravljeni z drobljenjem obrat, tipično sodobno rastlin ali njihovih delov, da se zmeša z osnovno kremo, medom, jogurtom ali podobne snovi, ki se nato uporablja na določenem delu telesa. Ta vrsta zdravljenja je zlasti učinkovita pri zdravljenju ran, podplutbe, skupne in kosti poškodbe, lokalne okužbe, lokalne kožne motnje, gangrena, itd Vendar se lahko dogovorno uporablja za zdravljenje nekaterih kroničnih notranjih bolezni organov.

Na kratko, obstajajo različni konji za tečaje. Z drugimi besedami, tip uporabe sklicuje na posebne potrebe posameznega bolnika in njegove izrecne vrste bolezni. Na primer, da bi morda ne bilo pametno, da zdravljenje bolnika, ki trpi zaradi alkoholizma in cirozo jeter z večinoma zeliščno mešanico, ki temelji na alkohol …

Je zeliščna zdravila varna oblika zdravljenja?

Zeliščna zdravila v rokah kvalificirano, izkušenega Trava je zelo varna in minimalno tveganje za neželene učinke. Ampak, samo zato, ker so zelišča naravno ne pomeni avtomatično, da jih varno. Ne pozabite, Arzen je naravno in smrtonosna.

Opij iz Poppy cvet je zelo zasvoji, svinec je strupen in so zato najbolj različne resni kovine, kljub temu, da so vsi 100% naravne snovi. Tako se to ne zavede – naravna ni bistveno neškodljiva.

Ob dejal, da je zeliščna zdravila ena izmed najvarnejših oblik medicine in je strašno malo verjetno, da povzroči boli, če se uporabljajo, kot je predpisano z overjenim zeliščar.

Za razliko od farmacevtskih zdravil, ki so v glavnem umetno, umetnih snovi, zelišča so preprosto izenačiti v naših telesih. So dogovorno zlahka odpraviti in se včasih ne kopiči. Zeliščarka lahko dogovorno pogosto spreminjajo zelišča v izjemno bolnik združiti svoje zdravje slika sprememb.

Na kratko, zeliščna zdravila, če ga usposobljenega in izkušenega Trava je predpisano, je ena od najvarnejših vrst zdravljenja, ki povzroča malo, če sploh, stranskih učinkov.