Zeliščno sredstvo za lajšanje tesnobe in nespečnosti Simptomi

Znajdete ob visoko raven anksioznosti s simptomi napad panike? Ne samo, da se znajdete, ne more spati ponoči zaradi stresa? Če imate težave pri spopadanju, boste morda želeli razmisliti o uporabi zeliščno sredstvo za zdravljenje anksioznosti in nespečnosti. To je dobra možnost, da se ne obrača z zdravili za lajšanje.

Rastlinskega izvora, sredstvo, ki je najbolj primerno za lajšanje tesnobe in nespečnost simptomov je baldrijana. Čudovito del o uporabi tega zelišče je, da deluje, da pomiri živce, ne da bi veliko stranskih učinkov, ki so droge.

Valerian ima oster vonj, ampak to je zanemarljiva v primerjavi z zneskom ugodnosti, ki jih lahko izhajajo iz tega zeliščnega sredstva. Galen, grški zdravnik, vzdevek to zelišče Phu, vendar znanstveno ime je znano kot Valeriana officinalis. Tam je bilo veliko raziskav poteka na tem zdravilnih zelišč in zdravilnimi lastnostmi. Njegova najpomembnejša nekatere kemikalije, imenovane valepotriates da vsebuje. Te kemikalije očitno posede neko delovanje živčnega sistema.

Zeliščarji opisujejo Valerian kot suhem, hladnem in grenko. Druge snovi, ki so v Valerian
vsebujejo alkaloide, hlapne olja (vključno Borneol in isovalerianic), in inridoids. Valerian se uporablja za številne različne bolezni, tudi kot ekspektorans, pomirjevalo, diuretik, znižuje krvni tlak, krče, karminativ, in kot blago anodyne.

Koren se običajno uporablja kot del rastline v izdelavo zeliščni. Lahko se uporablja za zdravljenje nespečnosti, tesnobe in krepitev srca. Se včasih uporablja za zdravljenje razjed in ran, kot tudi. Ta rastlina se običajno pridelani v jeseni.

Obstaja veliko načinov, ki jih lahko pripravite baldrijana zeliščni sredstvo. Prvič, lahko pripravimo korenine baldrijana v maceracijo. Vzemite dve žlici sesekljanega, sveže korenine baldrijana in jo namočite v skodelico hladne vode za približno osem ur. Druga zelišča se lahko kombinirajo tudi v to skovanko, vključno poprove mete, ki lahko dajo okus nekoliko bolje. Baldrijana koren vroč čaj je še ena odlična izbira, da pomaga zmanjšati svoje tesnobe in nespečnost simptome, kot dobro.

Drugič, da je možno narediti močan tinkture iz Valerian korenine, kot tudi. To bo pomagalo ublažiti simptome nespečnosti in anksioznosti. Začnite z majhnim odmerkom baldrijana, približno 1-2ml. Vedeti morate, da je zelo normalno, da bi dobili glavobole pri uporabi baldrijana in z začetkom odmerjanja nižje, lahko pomaga ohraniti ta simptom v zaliv. Lahko postopoma poveča baldrijana, če je potrebno.

Tretjič, lahko tudi obkladek out Valerian. Poleg tega je za mišični krči, preprosto namočite čisto pad v tinkture in jo postavite na območju, kjer imate bolečine.

Četrtič, če boste morali pripraviti črepinje, in zdravljenje ran in kronične razjede, A baldrijana zeliščni pranja je najbolj koristno. Uporabite pranje nad vašimi ureznine in bolečine.

Preden skočite desno in uporabo Valerian, je pomembno, da se posvetujete s svojim zdravnikom, če je varno, da to storijo. Si lahko že pokazal nekaj drog hkrati. Boste morali ugotoviti, če boste morali prenehati z jemanjem jim bi želeli poskusiti korenine baldrijana za lajšanje svoje tesnobe in nespečnost simptome. Tudi, če ste noseči, ali imajo nekaj resnih pogojev, vedno posvetujte s svojim zdravnikom.