Zeliščno sredstvo za tesnoba in nespečnost

Znajdete ob visoko raven anksioznosti s simptomi napad panike in ima insomina ponoči? No, boste morda želeli razmisliti o uporabi zeliščno sredstvo za zdravljenje anksioznosti in nespečnosti, ne
kot obračanja z zdravili za lajšanje. Rastlinskega izvora, sredstvo, ki je najbolj primeren je baldrijana. Velika prednost tega zel je, da deluje, da pomiri živce, ne da bi veliko stranskih učinkov, ki so droge.
Valerian ima oster vonj, ampak to je drobiž v primerjavi z zneskom ugodnosti, ki jih lahko izhajajo iz tega zeliščnega sredstva. Galen, grški zdravnik, vzdevek to zelišče Phu, vendar znanstveno ime je znano kot Valeriana officinalis. Veliko raziskav je bilo storjenega na tem zdravilnih zelišč in zdravilnimi lastnostmi. Valerian vsebuje kemikalije, imenovane valepotriates,
ki očitno pritisne neko delovanje živčnega sistema.
Zeliščarji opisujejo Valerian kot na suhem, hladnem in grenko. Druge snovi, ki so v Valerian vsebujejo alkaloide, hlapne olja (vključno Borneol in isovalerianic), in inridoids. Valerian se uporablja za številne različne bolezni, tudi kot ekspektorans, pomirjevalo, diuretik, znižuje krvni tlak, krče, karminativ, in kot blago anodyne.
Koren se običajno uporablja kot del rastline v izdelavo zeliščni. Lahko se uporablja za zdravljenje nespečnosti, tesnobe in krepitev srca. Se včasih uporablja za zdravljenje razjed in ran, kot tudi. Ta rastlina se običajno pridelane v jeseni.
Obstaja veliko načinov, ki jih lahko pripravite baldrijana zeliščni sredstvo. Prvič, lahko pripravimo korenine baldrijana v maceracijo. Vzemite dve žlici sesekljanega, sveže korenine baldrijana in jo namočite v skodelico hladne vode za približno osem ur. Druga zelišča se lahko kombinirajo tudi v to skovanko, vključno poprove mete, ki lahko dajo okus nekoliko bolje. Baldrijana koren vroč čaj je še ena odlična izbira, da pomaga zmanjšati svoje tesnobe in nespečnost simptome, kot dobro.
Drugič, da je možno narediti močan tinkture iz Valerian korenine, kot tudi za lajšanje simptomov nespečnosti in anksioznosti. Začnite z majhnim odmerkom Valerian okoli 1-2ml. Eden od možnih stranskih učinkov uporabe baldrijana je glavobol. Z začetkom odmerjanja nižje, lahko pomaga ohraniti ta simptom v zaliv. Lahko postopoma poveča baldrijana, če je potrebno.
Tretjič, lahko tudi obkladek out Valerian. Poleg tega je za mišični krči, preprosto namočite čisto pad v tinkture in jo postavite na območju, kjer imate bolečine.
Četrtič, če boste potrebovali za pripravo črepinje, in zdravljenje ran in kroničnih razjed, A baldrijana zeliščni pranja je najbolj koristno. Uporabite pranje nad vašimi ureznine in bolečine.
Pomembno je, da pred uporabo korenine baldrijana, da pomaga umiriti živce za lajšanje tesnobe ravni, se posvetujte s svojim zdravnikom, da je varno, da to storijo. Prav tako želijo, da bi se izognili problem interakcije z drugimi zdravili, še posebej, če ste že na vseh zdravil drog. Tudi, če ste noseči, ali imajo nekaj resnih pogojev, ki jih je treba zagotoviti, da porabijo za korenine baldrijana zelišče ne bo nobene nevarnosti.