Želite za povečanje vaš libido? Skodelico čaja!

Z vsemi tisk o najnovejših farmacevtske Addyi drog za dvig libida pri ženskah, sem se spraševal, kaj naravne načine za povečanje libida so že na voljo. Kot se je izkazalo, ljudje so bili z uporabo naravnih sredstev za dvig libidos v obeh moških in žensk od začetka, dobro, nam.
Kultur z vsega sveta so se že lotili tega vprašanja in so prišli do preizkušene preskušanjih, ki vključujejo več sto tisoč resničnih ljudeh, ki uporabljajo naravno lekarno z listi, semena, lubje in korenine plus vode; znan tudi kot čaj! Zdaj sem don & rsquo; vem za vas, ampak za moj način razmišljanja, Stvarnik vesolja ve stvar ali dve o izdelavo stvari, da je tako pameten, kot smo, človeštvo samo lahko & rsquo; t konkurirajo. Smo dobili veliko daril, med njimi so zdravila in celo kuhinjska zelišča in začimbe, ki se veliko delovnih mest za sprožitev teh živčnih prenašalcev, ki pravijo, & ldquo; Let & rsquo; s Get it On & rdquo ;.!
Ashwagandha je bil uporabljen v Indiji že tisoče let kot adaptogen (za izravnavo sistema), zmanjšanje stresa in kot naravni libido booster. Sem imel mladi prijatelj prosi za moj svetovalec, ko je bil po rojstvu svoje hčerke njena spolna sla v kleti. Dal sem ji malo zaklepanje zip vrečko zelišč (sesekljane korenine-ne smemo zamenjevati z vsemi drugimi zelišči, ki se prevažajo v za zaklepanje zip vrečke) in je poročal, da sta ona in njen mož ljubil učinke, in zdaj ga uporabljajo redno.  Bonus, ima ta lepa deklica zdaj otroka brata!
Tupi pleme severni Braziliji odkrili Catuaba lubje sto leti in je še vedno najbolj priljubljen amazonskega afrodizijak zelišč in imajo kar nekaj! Ste kdaj opazili, kako srečni so ti ljudje vedno videti na fotografijah? To se predpisuje za zdravljenje impotence pri moških in nizek libido pri moških in ženskah. Lepo je vedeti, da narava je vključevala ženske & rsquo; s potrebami v svoji lekarni! Dodaj Muira Puama lubje na Catuaba in dobiš 4. julija in novo leto & rsquo; s ognjemet Eve zapakirano v eno, pogosto v 30 minutah. Muira Puama dobesedno pomeni & ldquo; jakosti lesa & rdquo; in prihaja z opozorilom; enako opozorilo, da prihaja z viagro: poiskati zdravniško pomoč, če erekcija traja dlje kot 4 ure. I & rsquo; sem se spraševala, koliko ljudi je dejansko to narediti.
Epimedium, AKA Horny Goat Weed, je bil uporabljen na Kitajskem že stoletja za zdravljenje erektilne disfunkcije in nizek libido z izjemnimi (pun namenjena) rezultate! Kot večina zeliščni afrodiziak, je učinkovita za moške in ženske.
Tongkat Ali, iz gozdovih Malezije, je bila uporabljena z velikim uspehom za sto let po prvotnih prebivalcev na tem območju. Ameriški avtor Chris Kilham znan tudi kot Medicine Hunter, ki je študiral in poskušal veliko afrodizijak zelišč iz vsega sveta, poroča, da je Tongkat Ali je zase Najboljši spolne izboljšanje zdravilo bar none.
Obstajajo tudi številne kuharska zelišča, ki se lahko dodajo vse vrste čaja, ki bodo spodbudili naše libidos.
Naslednjič, ko bo lonec svoje najljubše čaja (kava deluje preveč) metati v nekaj klinčki, cimet palico ali potresemo z muškatnim oreščkom. To bo sprožilo teh živčnih prenašalcev, ki prenašajo občutke sreče, močnejši spolni nagon, užitek in lepljenje.
Ali pa bi lahko gredo vsi ven in da si lonec Chai čaj, ki je popolnoma polna afrodizijak začimb, vključno z kardamom, cimet, klinčki, poper, ingver in Vanilla Bean.
Hmmm, Chai čaj izvira iz Indije; Prebivalstvo 1,2 milijarde; lahko pride do korelacijo?
Spodnja črta? Zabavaj se!! Za več Libido Povečevanje Nasveti Check Out:
www.libidouniversity.com ali www.aromatherapylibidoboosters.com