Zgodovinska konoplje Dejstva

Ta zgodovina konoplje je dolg in zapleten in šele pred kratkim je posedovanje konoplje bilo kaznivo dejanje. Tukaj je pogled nazaj na nekatere posebnosti svoji zgodovini …

To je bilo zdravilo za 4000 let

Čeprav je razprava o zdravilu marihuani je relativno nova na Zahodu, v Indiji, na Kitajskem in na Bližnjem vzhodu, zdravilne lastnosti konoplje “so slavili že okoli 4000 let. Na Kitajskem so ga uporabljali za zdravljenje vseh možnih pogojev, zaradi malarije za zaprtje! Trajalo je dolgo časa, da se uporablja kot zdravilo na zahodu – v sredini 19. stoletja. Queen Victoria je prepovedal, da lajšanje obdobje bolečine, in se lahko prosto kupiti v trgovinah po vsej ZDA.

Proti koncu stoletja, njegova uporaba v zahodni medicini zbledela z izumom brizge. Vbrizgali droge je učinek veliko hitreje, in konoplja (ki jih ni bilo mogoče raztopiti v vodi in s tem vbrizga) padel v nemilost. V zadnjih nekaj desetletjih seveda, je razprava o zdravilu marihuane ponovno odprli.

Ustanovni očetje Rastel konoplje in Cannabis

Čeprav je jasno, ali je katera od ustanoviteljev dejansko uporabljajo drogo rekreativno, je jasno, da je George Washington, Thomas Jefferson in drugi očetje rasla konoplja, kot je dokumentirano v svojih dnevnikih. Jefferson uvožena semena iz Kitajske, medtem ko Washington opozarja, da je bil poskus, da bi dobili svoje vrtnarji za ločitev moške in semena konoplje ženske – “se je začela ločiti Moški iz ženskega konopljo na storiti – ne prepozno”. Nekateri so predlagali, da morda vztrajanje Washingtona o ločitvi pridelka pomeni, da je uporabil zelišč z zdravili za zdravljenje njegove priznanih zob bolečine. Ali ne mislite, da je to, ne moremo zanikati pomena konoplje v zgodovini ZDA: deklaracija o neodvisnosti, ki je napisana na konoplje papirja!

Konoplja za zmage!

V zadnjem času, in območje zgodovini ZDA je vlada zelo želi ščetko več kot je “Hemp for Victory” kampanja 1940. Med drugo svetovno vojno, so bile omejene uvoz konoplje, kar pomeni, da so morski vrvi, padala in druga vojaška bistvene primanjkuje. Vlada je odgovorila z razdeljevanjem brezplačnih semen konoplje in omogoča moškim, da odloži predlog, če so se dogovorili, da ostanejo doma in podpira vojnih naporov z gojenjem konoplje. Z 1943, je ameriški kmetje pospravljajo 375.000 hektarjev konoplje.

Marihuana za resnico Serum?

Ja, nekaj časa v letu 1940, Urad Združenih držav za strateške Services (OSS) eksperimentiral s konopljo kot serum resnice. So zapisali v svojih poskusih, da zdravilo je predmet (v tem primeru član od mafije) »zgovorni in brezplačno v svoji impartation informacij”.

En primer njegove uporabe je bil v anketiranja Augusto Del Gracio, eden od organov za izvrševanje Lucky Luciano je. Potem ko so dobili cigarete obogatenih s THC koncentrat, je govoril odkrito o poslovanju heroina gangster je. Tako uspešen je bil poskus, da za naslednjo sejo so povečali na odmerek THC v tobaku – kar se je izkazalo, da je preveč, in mafijec preprosto izločili dve uri.

Številne ameriške vlade Naložbeni Študije so hvalili vrline konoplje

Veliko vladnih financira študije so brušena pod preprogo, ko jim ni uspelo obrniti negativne rezultate namenjena. Študije so pokazale, vse vrste stvari, od “neuspeh za povečanje stopnje umrljivosti (Sidney, S et al. -” Cannabis marihuane uporabe in umrljivosti)., Njegovo pomanjkanje dolgoročnih posledic (Eisen SE et al ‘Ali marihuana uporaba ima Preostala neželeni učinki na lastni Poročali zdravstvenih ukrepih, socialno-demografske podatke ali kakovost življenja? “), ki lahko preprečijo raka (več študij), in da ima zdravilno vrednost (Joy, jE, Watson, SH in Benson, JA.” marihuana in medicina: Ocena Science Base). Zadnje je bilo v veliki meri prezrt s strani vlade, in povzročil soavtorja John A. Benson povedati New York Times, da je vlada “bi raje, da se ni nikoli zgodilo.”