Živi pri pripravi danes!

Kot človeška bitja smo seveda bitja navad. Starejši smo dobili bolj pripravljeni se zdi, da je, da bi našli cono udobja in bivanje v njej. Imamo nagnjeni k odlašajo s zatakne v naše dnevne rutine, ki so nekako način nas prepričljivo. Dni, mesecev in let nas mimo, v kar se zdi, kot netopir izvedeni veke. En dan smo se zbudili in spoznali, da smo raj & rsquo; t dosegla polovico stvari, ki smo upali in sanjali o tem, ko smo bili mlajši.
Ali to zveni znano? Zdaj, zakaj bi to bilo?
Rad bi si, da bi trenutek in pomislite nazaj v svoje otroštvo dni, ko ste ustvarili svoje domišljijske svetove in jih kažejo v realnem svetu. Pomisli, kako si se počutil. Moja domneva je, da je bilo mogoče takrat karkoli. Nisi prenehati razmišljati o posledicah. Nisi & rsquo; nimam nobenih strahov ali dvomov. Ni bilo nič držite nazaj. Bili ste edini stvarnik vsega.
Kolikokrat ste brez strahu kaj takega povzpeli na drevo in zatakne? Niste skrbeti zatakne. Pravkar ste šli naprej in splezal na drevo. Vas skrbi, gre le za pridobivanje navzdol, ko je nastala potreba. Vsak dogodek zasedajo svoj čas in prostor. Nikoli ne misli, da daleč pred nami. Vzel si en korak naenkrat in prečka vsak most, ko ste prišli do njega. Nikoli ne razmišljala o tem, ali da ni. Cilj je bil splezati na drevo, ki ga je uspel v tem.
Torej, zakaj bi stvari lahko drugače, ko postane odrasel?
Blagoslov pa odrasel je, da smo pridobili znanja iz naših izkušenj, ki nam pomagajo bolj ustrezne sodbe. Prekletstvo tega znanja, čeprav je, da pustimo v njej nam nazaj. Mi zlorabljajo, da ustvarijo morebitne neutemeljene strahove v naših glavah.
Poglejmo na primer naše drevo. Kot odrasli, ki se želijo povzpeti na drevo, stojimo pa razmišlja, kako bomo dobili, še preden smo se sploh začnejo razmišljati o tem, kako se vzpenja.
Naše takojšnje misli: & ldquo; Kaj če se zatakne “& ldquo; Kdo bo rešil me, če se zatakne & rdquo; & ldquo; Če ima nekdo me reši, bodo, da sem idiot – pri mojih letih – plezanje? drevo in zataknil & rdquo.;
Če še nismo začeli plezanje še, kako lahko sploh vemo, ali bo jasen način, da dol ?.
Kaj se je zgodilo tukaj? No, tehnično, smo imeli cilj premika, ne da bi se tega zavedal. Namesto plezanje na drevo, naš cilj je postala že dol. Stojimo tam, pred drevo, ki ima vrsto negativnih misli in notranjega dialoga s seboj, dokler ne bomo popolnoma odvrnilo od našega prvotnega cilja.
Namesto da bi razmišljal pozitivno ustvarjalne načine, da bi lahko dobili dol, to je s po isti poti smo uporabili za vzpon, smo se odločili, da se bomo prepričali, da tega ne moremo narediti – pika. Torej, bomo dali gor. Hodimo od drevesa in sploh ne bi poskus na to.
Problem je v temu, da ko smo se oditi, mi damo dolgotrajne grenak okus razočaranja. To je še en cilj, ki ga ob progi več. To je še en negativen samokritike, ki je shranjen v naši osebnosti profilu. To je še ena stvar, ki sodimo sebe kot neuspeh za.
Torej, kaj se zgodi potem? No, počasi, a zanesljivo, saj smo se kopičijo negativne misli o sebi in o stvareh, ki jih ni uspelo narediti, smo začeli izogibati stvari, ki jih želimo narediti. Takoj smo domnevati, se bomo, da ne. Torej, da ne bo poskušala narediti vse, da se nam bo spet razočaral. Mi ne zaupajo sami. Mi postane negotov in izgubi najboljši del, če ne vse, naše samozavesti. Začnemo uporabljati samo sebe sfero stvari (mislimo, da), smo lahko zagotovo uspeli na. Ustvarjamo svet okoli nas, ki je varno in ostanejo zaprti v njej.
V bistvu, imamo nehote, pa vendar z veseljem postali sami najhujši sovražnik. Smo ustvarili podobo sebe kot neuspehov, kot poraženci in kot ljudje, ki niso blagoslovljeni s posebnimi sposobnostmi, kot drugi, ki se zdi, da uspe v vsem, kar počnejo. Resnica je, da ne bomo kar sami priložnost. Od na njih v, se zdi, da raje nedosegljivi vsako priložnost, da menimo, da presega naše zlahka napačno sposobnosti, in sadističnega zanikati naše prave sebe nobenih koristi dvoma.
Končni rezultat?
Mi podzavestno ali zavestno, odvisno od primera, zamerijo sebe. Mi zamerijo ljudi okoli nas, ker imamo radi določiti krivdo na njih za naše pomanjkljivosti. Mi jesti nadomestilo, nato pa sovražim sebe za prekomerno telesno težo. To & rsquo; je pa klasična začaran krog, v teku spiralo.
Smo neizpolnjena in nezadovoljni z našo službo, ker ne uskladi z našimi prvotnih ciljev. ne bomo, da napredovanj v naših delovnih mest, ker, čeprav menimo, da smo do nje, naš zunanji obnašanje pove svet drugače. Imamo težave v naših odnosih. ali bomo izbrali partnerje, ki prekomerno nadomestilo za nas, ki na dolgi rok zaradi katerih se počutimo popolnoma brez vrednosti, ali premajhno nadomestilo za nas, ki samo bi nas počutijo bolje o sebi v kratkem času.
Kot človeška bitja smo gospodarji mnogih preoblekah. Mi sprejme sami. Imamo rešitev za drugi ali tretji najboljši namesto zahtevnih najboljše za nas. Nekega dne, čeprav, ko smo najmanj pričakovali, kdo v resnici smo želi maščevati, saj zahteva, da je treba sprostiti. Vprašanje je: Ali boš res počakati, da se to zgodi, ali boste ukrepali zdaj?
Ni dovolj, da samo upam, željo ali mislite, da kaj se bo zgodilo kot v knjigi & ldquo; Skrivnost & rdquo; bi imeli mase verjeti. Čeprav je knjiga predstavlja tehnik trženja na svojih najboljših močeh in ponuja spodbude in upanja za tiste, ki bi sicer imeli nič, resnica je, da ni dovolj, da samo čaka na misel v vesolje. Ni dovolj, da samo pojdi v posteljo, ki želijo sprememb, in pričakuje, da bo vaše življenje samodejno naslednje jutro drugačen.
Pozitivno mišljenje sam ne bo dobil načrt dal v akcijo. Res je, da pozitivno mišljenje ustvarja pozitiven okvir uma in pozitiven okvir uma pomaga ukrepati. Ampak, če ni, boste dosegli nič in nič je tisto, kar boste dobili nazaj. Konec koncev, če želite, da raste jablana, morate najprej posadimo seme. Celo zakon privlačnosti, ki temelji na načelu, da je potreben nek napor na nekoga & rsquo; s imenu.
Tam je italijanska moto, ki pravi: & ldquo; Dio aiuta chi si aiuta, & rdquo; kar v prevodu pomeni: & ldquo; Bog pomaga tistim, ki si pomagajo sami & rdquo;. Torej, boste morali ukrepati. Boste morali prevzeti odgovornost zase v tukaj in zdaj, če želite, da se v prihodnosti, da je drugačen. Mahatma Gandi je nekoč dejal: “Moraš biti sprememba, ki jo želimo videti v svetu.”
spremembe življenjske traja nekaj časa, vendar lahko rešiti, da bi spremembe en korak naenkrat, en cilj naenkrat in en izziv naenkrat. Nikoli ne razmišljam o prehodu mostu, preden ste prišli do njega in nikoli začeti gradnjo mostu, kjer ni potrebe po eno! Ti bi se izgubljamo le dragoceni čas in dragoceno energijo, ki bi se lahko osredotočila na veliko več ustvarjalnih dejavnosti, ki vam pomaga premakniti en korak bližje svojim ciljem.
To traja le nekaj minut, da spremenite svoj okvir uma. Iskanje globoko v svoji duši in ugotovili, kako moraš biti tam, kjer ste danes. Vprašajte se, kaj je, da vas zadržuje. Kaj so stvari, ki menite, da ste premalo, da bi dosegli. jih v skupinah ali v skupinah, če to pomaga. Kaj so oni? Denar? Čas? Strahovi? Pomanjkanje znanja in izkušenj? Pomanjkanje izkušenj? Pomanjkanje talenta? Ime vse. Zapišem jih. jih priznavajo, ne glede na to, kako boleče so. Nato napišite poleg vsakega vsa podskupini razlogov, si lahko zamislite, kot na denar: & ldquo; Ne & rsquo; t zaslužiti dovolj; & rdquo; za čas: & ldquo; delam preveč ur; & rdquo; talent: & ldquo; sem nekoristen na risbi & rdquo; itd Bodite prepričani, da jih zapišemo, dokler ne boste imeli nobenih razlogov (ali izgovorov) levo pisati.
Zakaj jih zapisali? No:
1) Z njihovo zapisali jemljete prvi korak je vedno pripravljen z njimi soočiti;
2) um in spomin deluje najbolje s slikami in pisano besedo;
3) s katerimi se srečujejo, v črni in beli barvi, lahko delajo preko njih, nato pa naj gredo.
4) Lahko uporabite svoj seznam za preverjanje off predmetov, kot ste spremenili svoj način življenja. Služi tudi kot merjenje svoj napredek, kot ste zbrati v prihodnosti spremljala seznama.
Ok, zdaj, kopati malo globlje v sebe in se odloči, kaj je prav, da ste naredili, ali ni naredil v svojem življenju, ki je tako slabo, da ne more odpustiti sami. Napišite jih vse navzdol. Priznate si jih. soočiti odkrito in se naučijo sami odpuščati. Resnično si recite, da ste se odpusti in samega sebe. Povejte si, da ste žal. Sprejeti dejstvo, da ste se zmotili. Motiti se je človeško, da še naprej napačno je pa naša najhujši sovražnik. Izpolniti besed, ki jih sami povedo. jih čutiti in ljubiti sebe za rešitev moraš spremeniti.
Dalje, zapišite vse stvari, ki ste jih kdaj želeli od življenja. Naj jasno v tvoji glavi in ​​jih izražajo, podrobno, na papirju pred vami. Zdaj začeli razmišljati načinov, kako lahko dajo več časa, dodatnega denarja, je bolje karkoli že hočeš. Zapišem jih. Lahko izrežemo dodatno kavo in torto nekje, da boste prihranili denar? Lahko več opravil nekaj prihraniti čas ali lahko prenese?
Na svežem strani, zapišite vse lastnosti, ki jih radi o sebi tudi tiste, ki mislite, da ste pozabili ali izgubili nekje na poti. Zapišite svoje talente, svoje skrivne talente in kaj misliš da si dober. Zapišite vse blagoslove v svojem življenju. Zapišite vse stvari, ki si jih hvaležen. Ne glede na to, kako slabo življenje se zdi v tem trenutku, pa je vedno nekaj, kar smo lahko hvaležni. Vedno je blagoslov. Pravkar smo pozabili, kako jih vidim. Ne pozabite na pregovor: Včasih lahko & rsquo; t videti lesa za drevesa.
Tudi v kar se zdi, kot življenje preselite najtemnejših trenutkih, so dragocene lahko naučimo. To so blagoslovi. So Universe & rsquo; i način, da nas nauči nekaj dragocenega. Ko gledamo na naše nesreč kot pouk, smo prišli do spoznanja, da res ni nič tako slabega življenja in življenja. Ko vidimo stvari v drugačni luči, smo sposobni najti humorno plat. Če se lahko smejimo slabih časih, bo življenje smejali z nami in se bodo stvari izboljšati svoje. Imate brez dvoma slišali rek: Smile in cel svet smeje s teboj. Ste že kdaj opazili, kako težko je, da se počutijo nesrečni, ko smo & rsquo; re srečen?
Zdaj osredotočiti na vse te lepe lastnosti, ki jih imajo. jih primerjamo s tem, kar bi radi, da bi počel v življenju. Ugotovite, kaj še manjka. Če ste še vedno nimajo znanja, iščejo nekoga, ki nima. Sledite primere vaših malikov. Oglejte si bogastvo informacij na internetu. Bodite obveščeni!
Zdaj, ko imate kakšno idejo o tem, kaj si želite in kako lahko spremenite, nastavite sami realne dnevne, tedenske, mesečne in letne cilje. Zapišem jih v reviji, in po tem, ko vsak dan ali vsak teden vodi pisno evidenco o svojem napredku.
Naučite se prednostno. Naučiti upravljati svoj čas bolje.
Naj bo vaš končni cilj plezanje na drevo in ne skrbi le še približno pridobivanje dol. Zaupajte sebi in začeti plezanje počasi, a zanesljivo. Premor in nato vsakih zdaj za oceno teren in vse možne poti. Pretehtati prednosti in slabosti na vsakem vmesnem koraku.
Številne poti vodijo na isto mesto. To je vse vprašanje, ki se pravilno odločali na poti in po pravih izbir, mislim, kaj je pravi za vas. Napačne odločitve se bo zgodilo, ampak to je v redu preveč. Učite se od njih in korak naprej. Če nikoli ne zmotite, nikoli ne boste naučili, če se nikoli ne naučijo nikoli ne bo rasla!
I & rsquo; sem izumil svojo definicijo prostora. Upam, da vam je všeč:
G & ndash; Pojdi
O & ndash; out
A & ndash; in
L & ndash; Launch sebe
Ne pozabite, da tako dolgo, kot ste se gibljejo naprej, do tega, kar si želite, ne more ne. Neuspeh je le koncept, ustvarjen v glavah tistih, ki pričakujejo, da vzpon na Mount Everest ne da bi kdaj hodil več kot kilometer v svojem življenju!
Dokler ste spremenili svoj negativna stališča o sebi, do pozitivnih, ste že zmagovalec. Dokler počnete nekaj, ste že zmagovalec in tako dolgo, kot je to nekaj, kar napreduje, boste začeli videti popolno obrnil v svojem svetu. To je, če zakon privlačnosti resnično pride v poštev. To je, ko boste ugotovili, da bodo ljudje in dogodki pridejo v vaše življenje, ko jih najmanj pričakovali. To je, ko se bo veselil na življenje & rsquo; je malo presenečenje in užitkom v njih.
Nihče ne more ne, ko so poskušali po svojih najboljših močeh. Pohvalite se za svoje dosežke in jih ne soditi nihče drug & rsquo; s standardi. Vi ste in ste edinstveni. Boste delati stvari na svoj način in v svojem tempu. Življenje je potovanje. Naučite se uživati ​​v vožnji.
Pusti preteklost, je ni mogoče spremeniti in to je že zgodovina. poljubi zbogom. Jutri je prihodnost, vendar pa bo le tisto, kar ste začeli tako da je danes, tako don & rsquo; t jo želijo ob sebi prehitro.
Samo živi v pripravi danes in jutri bo prišel sam po sebi.