Zmanjšanje telesne bolečine in vnetja hitro Preprečuje brazgotine Hitrosti Recovery

Body bolečine in vnetje so normalni zdravilnih odzivi na telesne dejavnosti. Vse od čiščenje hiše za dvigovanje uteži, igranje pickup igro košarke lahko povzroči mikro travme v mišičnem tkivu in napetosti na kite in vezi. V odgovor na to je vaš imunski sistem ščiti “poškodovanih” področja, ki jih proizvajajo vnetje.

Vnetje je ne samo dobro, je običajen del odziva zdravljenja. Pomislite vnetja kot stiske signali, ki jih vaš imunski sistem pošlje zdraviti in zaščititi svoje telo pred nadaljnjo škodo.

Težava se začne, ko je vaš imunski sistem gets out-of-wack in dobiš preveč teh vnetnih signalov teče besen. Te bolečine telo povzročajo signali pogosto sproži stres ali predoziranje svojih sklepih in mišicah. Ko se to zgodi, lahko pozabite na zaščito in zdravljenje z “dobro” vnetja. Zdaj območje je pod napadom Juriš “slabega” vnetja!

Tukaj je dogovor: ko se vnetje pojavi, telo pošlje signale za obnovo poškodovanega območja z določitvijo kolagena in elastina tkivo. To je dober odziv vnetje. Vendar, če je poškodba huda ali vnetje pustimo, da postane kronična telo sprošča fibrin, veliko močnejšo tkivo. Pravzaprav je brazgotine. To je dober na kratki rok, kot je fibrin dodaja trdnost in stabilnost oslabljenih mišic. Vendar pa se je po nekaj mesecih ali letih lahko ta presežek fibrin močno omejiti obseg gibanja, zmanjšujejo mišično kontrakcijo, zmanjša svojo moč in posledično iztiril kakovost življenja.

Odgovor na preprečevanju tega je, da se hitro zmanjšujejo vnetje. To ne le zmanjšuje bolečine, ampak tudi preprečuje, da bi preveč fibrin od ki se proizvaja, medtem ko vam omogoča, da še naprej izvaja prek škodi, da se boste močnejši. Bodite previdni, da ne zanašajo na NSAID in protivnetnimi zdravili, da to storijo, saj se njihovi negativni učinki na jetra in ledvice dobro dokumentirana. Obstajajo tudi drugi, naravni poti.

Prvič, sprejme protivnetno prehrano. To pomeni, izogibanje hrane, je znano, da lahko povzroči ali poslabša vnetja, kot so: mleka in mlečnih izdelkov, nasičenih maščob, hidrogeniranih olj, sladkorja, kofeina, predelana živila, jajčevci in papriko. Dalje, jejte več, vnetje zmanjševanje hrane pri vsakem obroku, kot so: voda, zeleni čaj, oljčno olje, svetle barve zelenjavo, pusto meso in perutnina, cimet, nageljnove žbice, česen, čebula, ingver in kurkuma.

Drugič, da naravnih dodatkov, ki zmanjšujejo bolečine in vnetja brez stranskih učinkov. Dve takšni izdelki so Paractin in Biofermented Hialuronska kislina (Bio. HA). Paractin je klinično dokazano izvleček iz zdravilnih zelišč Andrographis Paniculate ki pomaga pravilno neuravnotežen imunski sistem. To pomaga prekinjanja signalov, ki povzročajo vnetje in znatno zmanjša bolečine v sklepih.

Biofermented Hialuronska kislina (Bio. HA) je naravna spojina najdemo v tkivih okoliških svoje sklepe. V svoji čisti obliki, Bio. HA maže hrustanec in sklepe, s čimer se zmanjša togost in bolečine zaradi trenja povzročene ko se spoji rub zaradi več sev ali poškodbe. Bio. HA tudi pomaga obnoviti in povečati prilagodljivost.

Ob upoštevanju teh dodatkov posebej je super, ampak skupaj prihrani čas in denar. Prav tako boste morali sprejeti pravilne količine ali rezultati so lahko Neupečatljiv. Osebno sem raje dodatek kot Hydraflexin ™. Vsebuje tudi o teh naravnih dodatkov v učinkovitih načinov količinah.

Tretjič, ki jih želite obdržati mišice in sklepe, ki se gibljejo. Stare dni počiva škode ali izolacije območja so že davno minili. Raziskave prepričljivo kaže, da vodenje premikanje telesa, znotraj dopustnega razpona gibanja, ohranja odziv zdravljenja aktivno hkrati pa ne omogoča brazgotine za prekoračitev in vzrok razpon vprašanj gibanja.

Torej, če vaje ali celo dnevnih aktivnosti zapustijo svoje telo z bolečino in vnetje, potem te tri nasvete bo pospešilo čas okrevanja in boste dobili nazaj v svoje življenje, v nobenem trenutku.