Znaki Laganje in Getting The Truth

Nekatere od bolj očitnih znakov, ki leži vključujejo različne odgovore, ko ponavljajo vprašanje in obotavljanja v odgovoru. Ogledate si lahko tudi za gibanje oči, ki se razlikujejo od običajnih. Bodite previdni pri teh posameznih znakov, saj lahko Prevrtljiv oči normalno za nekatere ljudi, tudi takrat, ko govori resnico. Jih primerjati gibanje oči in druge vedenje njihovih znanih tendenc.

Obstajajo še drugi znaki, ki leži se lahko naučimo, ampak morda je bolj koristno, da se naučijo, kako priti do resnice od osebe. To je tisto, kar ostali nasveti pod pokrovom.

Motivacija

Ugotoviti, ali je oseba, bolj motivirani, ki jih nagrad ali strahu. Morda boste morali vprašati o dogodkih v svoji preteklosti, da določi to. Nato ustrezno prilagoditi svoj pristop. Predlagati ali namigujejo na dobre stvari, ki bodo prišli iz govori resnico, ali slabe stvari, ki bodo prišli iz laže. Morda celo oboje.

graditi Rapport

Recimo, da se trudijo, da bi dobili nekaj informacij o svojem prijatelju -, ki bi lahko lagala – od njegovega brata, ki ga ne dobro poznate. Prva stvar, ki bi si želeli storiti, je graditi odnos. Če se omenja film je všeč, si rekel: “Ja, sem ljubil ta film.” Še naprej bi našli stvari, ki jih imate v skupni z njim in nato začeli delati pomembna vprašanja v pogovor.

Rapport ustvarja zaupanje. Drugi načini za ustvarjanje odnos vključujejo sedel kot osebo, s katero se pogovarjate, z uporabo iste besede in izraze, ki jih uporablja, in se pogovarjajo z enako hitrostjo. Bolj kot se mu zdi, da ste tako kot njega, bolj verjetno je, da se odpre in govori.

Uporabite Subliminal Prepričevanje

Subliminalno nagraditi predmet, ko boste vedeli, da govori resnico, in tiho “kaznovali” mu je, ko leži ali zadrži informacije. To je lahko tako enostavno, kot kompliment in nasmeh, ko govori resnico, in neprijetno bleščanje, ko leži. Če je vaša deluje sposobnost je dovolj dobra, lahko spremenite svoje celotno obnašanje na sekundo glede na to, ali je bil sodeluje ali ne.

Seveda, boste morali imeti zelo jasno predstavo o tem, kdaj laže in kdaj govori resnico za to delo. Ampak to deluje, ko narediti prav. Vsakdo, ki dosledno čuti poudaril, ko leži, in oprostitev ali užitek, ko govori resnico, bo podzavestno čutijo večjo nagnjenost povedati resnico.

domnevanja

Včasih lahko dobil priznanje tako, da domneve o tem, kaj misliš, da se je zgodilo. Recimo, da mislite, da je prijatelj rekel nekaj grde stvari o tebi. Če vprašate, bo lagal. Namesto, da začnete z: “Mislim, da vem, zakaj si rekel, te povprečne stvari o meni, ampak če si moj prijatelj mi lahko vsaj poveste, zakaj jih je rekel.”

Če je vaš prijatelj rekli stvari o tebi, in je prepričan, da to veš, bo običajno ponujajo nekaj pojasnil na tej točki, potrjuje svojo krivdo. Če se ne more odločiti, ko rečeš to, se mu lahko tehta svoje možnosti, kar pomeni, da je naredil nekaj povedati o vas. On mora zdaj odločiti, da leži in tvegal izgubo prijateljstva, ali potrdi, kar je naredil. Če je res nedolžen, je verjetno, da takoj povedati.

Znaki, ki leži so dobra stvar, da veš, potem, lahko pa pomaga tudi vedeti, tehnike za pridobivanje na resnico.