Zvezdica – naravno gojenje rastlin z nekaj zelo koristno zdravstvenih storitev

Zvezdica? Kaj je zvezdica? In zakaj bi moral vedeti o njem? To sta verjetno 2 vprašanji, ki pridejo gor v zvezi s to zelišče. Čeprav ni tako priznana kot druge bolj priljubljenih zelišč, se začenja ujeti na z več ljudmi zaradi svoje velike zdravil in kulinaričnih koristi. To je lahko odličen dodatek k juhi ali solati, saj je zelena veggie, da okus nekaj podobnega špinačo. In to je polna hranilnih snovi, vitaminov, mineralov in antioksidantov, od katerih so nekatere:

Vitamin C, beta karoten, kalcij, gama-linolenske kisline, Flavonoidi, magnezij, riboflavin, niacin, oleinska kislina, kalij, cink in selen … in to ni niti celoten seznam!

Prav tako je znan kot zdravilna rastlina. Poleg velike hranilne vrednosti in vlaknin, ima nekatere sposobnosti, da bi pomagali oseba zdraviti tako lokalno in interno. Nekateri ljudje uporabljajo zvezdica na osnovi kreme, mazila in obloge kot lokalno bolečine razbremenilna in zdravilno sredstvo. Prav tako nekateri ljudje uporabljajo zvezdica ustaviti črevesne krvavitve, kot so razjede, itd

Del razloga lahko zmanjša bolečino, ker lahko zmanjša vnetje. V bistvu so raziskave pokazale, da deluje kot aktivni antihistaminik, zmanjšuje vnetje in pritisk v telesu, ki jih alergije in infekcije povzročajo. To je odlična novica za ljudi, ki trpijo za kroničnimi alergijami, in je lahko celo zamenjava zaradi drog, kot Claritin in Benadryl.

Zvezdica se lahko meša s čisto aloe vera drippings, ker aloe vera je podobna zdravilna učinkovina. Prav tako lahko aloe delo z zvezdica priti v kožo in zmanjša vnetje in posledično bolečine. Ker ima aloe vera podoben učinek na kožo, ta dva lahko močno mešanico za lokalno zdravljenje in zmanjšanje vnetja.

Ker zvezdica zmanjšuje vnetje, se lahko uporablja tudi za zdravljenje izpuščaje in srbenje. Spet lahko zvezdica salve ali obloga se uporablja na katerem koli področju, ki je srbeča ali razdeljena v izpuščaj.

Zvezdica se lahko uporablja tudi za zdravljenje aken, zlasti cistična akne, kjer je koža okoli lezije vnetja. Mešanje zvezdica in čajevca uporabiti kot razredčeno toplo obkladek lahko skoraj čudežne učinke pri zdravljenju aken. Oboje je klinično dokazano, da imajo spojine, ki bo napad akne bakterije in vnetje, ki se nanaša. Dodamo malo sveže aloe vera za spodbujanje hitro celjenje in zmanjša akne brazgotinjenje, in imate vse naravne akne trojno grožnjo!

Zvezdica ima lahko tudi nekaj omejeno sposobnost pomagati ljudem izgubiti težo. Ima diuretik lastnosti, tako da se bo povečala količina tekočine bo telo izgnati. Prav tako je nekaj blage thermogenic lastnosti … kar samo pomeni, da bodo pomagali telesu, da uporabi kalorij. Vendar pa je termogeneze vidik je zelo majhen, tako da sama zvezdica ne bi bilo dovolj, da izgubijo težo. To je najbolj učinkovita, če se uporablja skupaj s pravilno prehrano in dovolj gibanja.

Torej obstaja več kot le nekaj razlogov, da se vključi zvezdica kot del tedenski dieti, in uporablja svoje zdravilne sposobnosti. Mnogi ljudje so sedaj postali seznanjeni s tem zelišč in zelenjave, in so začeli to uporabljati več kot kdajkoli prej. Kot naravno zdravljenje za zdravstvene težave postanejo bolj običajna, zvezdica je dobra stava, da postane top izbira za mnoge zeliščarji in zdravnikov specialistov.